PEPPES HOVSLAGERI

Vårt hus i Gottröra

Jag bor utanför Gottröra, norr om Stockholm, tillsammans med min sambo Kicki och våra fem katter Jewel, Juno, Pyret, TinTin och Io . Jag jobbar som hovslagare på heltid. Jag sitter även i styrelsen på Stockholms Hantverksförening, Hantverksakademin, Hantverkarnas Riksorganisation där jag är ordförande och i EFFA, den Europeiska Federationen för Hovslagareföreningar, där jag är vice ordförande. Jag har även kvar vissa uppdrag inom Svenska Hovslagareföreningen där jag var ordförande tidigare.

Jag jobbar runt hela norra Stockholmslän och har en välutrustad hovslagarbil så jag kan utföra de flesta specialskoningar som kan behövas.


Är det något extra komplicerat har jag tillgång till en egen smedja i Upplands Väsby dit man kan komma efter tidsbokning.
Klicka vidare till "Antunasmedjan" för mer info!

Jag är utbildad och examinerad på Hovslagarskolan i Skara. Där började jag min utbildning 1986, examen gjorde jag 1989.
Jag har Gesällbrev inom yrket samt är examinerad på Hovslagareföreningens Fortbildning (där jag även jobbat som instruktör).
Jag har även gått de flesta av de kurser och föreläsningar som Hovslagareföreningen anordnat sedan jag började min utbildning.
Under -90 talet deltog jag även på de smidestävlingar som anordnades. Har till och med tävlat i SM en gång.

Besök även mina kollegors hemsidor. Du finner dem på min länksida!.

Bild på mig!

Min adress är:

Peter Frosch
Nivsta 8273
762 95 Rimbo
Mobil: 070-633 29 48

 

Upp Upp igen! E-mail E-mail till mig!

Välkommen tillbaka!